Adres: Bos en Lommerweg 120HS

, 1055 ED Amsterdam

Email: bentandarts@live.nl

Voor spoed: 020 4888 337

Tandarts Amsterdam West

Tandartspraktijk Bos en Lommer is een laagdrempelige tandarts in Amsterdam West die alle facetten van de tandheelkunde verzorgt. Jarenlang heeft tandarts Ben van der Voort in een team van tandartsen gewerkt, maar sinds 2009 heeft hij zijn eigen tandartspraktijk in Amsterdam West. Wij helpen u graag om uw gebit mooi en gezond te houden.

  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Online afspraak maken
  • Ook in de avond geopend

Tandartspraktijk Bos en Lommer is aangesloten bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) en de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

Tandartspraktijk Bos en Lommer
Bos en Lommerweg 120HS
1055 ED Amsterdam West

Aanmelden als nieuwe patiënt

Als u onze tandartspraktijk voor het eerst bezoekt, nemen we de tijd om kennis te maken en uw eventuele tandheelkundige klachten te bespreken. Daarnaast vindt een mondonderzoek plaats en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Meld u aan bij Tandartspraktijk Bos en Lommer in Amsterdam West via het inschrijfformulier.

Afspraak maken bij de tandarts

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 020-4888337020-4888337 of maak direct een afspraak online. Bij Tandartspraktijk Bos en Lommer in Amsterdam West kun je terecht voor alle veelvoorkomende tandheelkundige behandelingen. Bovendien zijn wij in staat om u bij specialistische ingrepen door te verwijzen naar specialistische kaakchirurgen, orthodontisten en tandartsen in de nabije omgeving van Amsterdam West.

Spoedtandarts in Amsterdam West

Bij spoedgevallen en acute pijnklachten neemt u contact op met het Tandarts Bemiddelingsbureau (TBB), waarbij wij zijn aangesloten. Het TBB zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een afspraak krijgt bij een tandarts in de buurt. Lees meer over de klachten waarmee u een beroep kunt doen op de spoedtandarts.

Spoed buiten openingstijden: 0900-8212230
Spoed binnen openingstijden: 020-4888337

Tandartsen en tandheelkundig team

Het team van tandartsen bestaat uit tandarts Ben van der Voort en Cees Wevers. Op het gebied van mondhygiëne worden we bijgestaan door de twee mondhygiënisten Ibtissam en Imane Bensaid. Als Nederlands niet uw moedertaal is, zijn wij ook in staat om u te woord te staan in het Engels, Arabisch, Turks en Berbers.

Mondhygiënist Amsterdam West

Voor een mondhygiënist in Amsterdam West kunt u ook terecht bij Tandartspraktijk Bos en Lommer. Uw afspraak bij de mondhygiënist kunt u eenvoudig inplannen aansluitend op uw controleafspraak bij de tandarts. Onze professionele en deskundige mondhygiënisten reinigen uw tandvlees, kiezen en tanden grondig om zo gebitsproblemen te voorkomen.

Recensies uit Amsterdam West

“Via kennissen bij deze tandarts terechtgekomen en erg tevreden. Mijn kind had angst voor de tandarts, maar dat is door Ben verleden tijd.”
– G. van Veen (Amsterdam West)

“Ik voel me veilig bij mijn tandarts en hij is zeer vriendelijk tegen mij en mijn gezin”
– F. Aslan (Amsterdam West)

“Als ik problemen heb met mijn gebit, kan ik altijd snel bij deze tandarts terecht. Aardige mensen, ga zo door!”
– Joke Magiels (Amsterdam West)

Vaste tarieven

De tandartstarieven zijn landelijk vastgesteld door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit) in samenwerking met de beroepsverenigingen NMT en ANT. Bekijk hier de tandartstarieven.

Declaraties

Als u een aanvullende tandartsverzekering hebt, regelt Tandartspraktijk Bos en Lommer in Amsterdam West het grootste deel van uw declaraties direct met de verzekeraar. Voor uw eigen bijdrage ontvangt u een (kleine) nota van de firma Famed. In alle andere gevallen kunt u in de praktijk ook pinnen.