Adres: Bos en Lommerweg 120HS

, 1055 ED Amsterdam

Email: bentandarts@live.nl

Voor spoed: 020 4888 337

Onze tandartspraktijk

Tandartspraktijk Bos en Lommer is eind 2009 door Ben van der Voort opgericht als laagdrempelige plek voor de buurt. Nu, jaren later, kunnen we stellen dat het is gelukt. Met een gezellige sfeer en aardig personeel hebben vele patiënten de weg naar de praktijk weten te vinden, ook uit andere stadsdelen.

U kunt bij ons voor bijna elke discipline binnen de tandheelkunde terecht. Voor bepaalde specifieke problemen werken wij al jaren naar volle tevredenheid samen met diverse specialisten.

Wij zijn 5 dagen per week en op maandagavond tot 19.00 geopend.

Mondhygiëne is in handen van preventie-assistente Saida Mounouh en mondhygiënist Laila el Gartit. Samen staan zij borg voor het schoonmaken van uw gebit en het voorkomen van tandvleesproblemen. Onze praktijk legt veel focus op preventie d.m.v. poetsinstructies en twee maal per jaar tandsteen verwijderen. Ook voor het geval u wel tandvleesproblemen of parodontitis heeft, kunnen wij uw behandeling met alle vertrouwen aan.

Spreekt u nog moeilijk Nederlands?
Als Nederlands niet uw moedertaal is, kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Naast alle Europese talen spreken wij ook Arabisch, Turks en Berbers. Hierdoor kunt u in uw eigen moedertaal een verhelderend gesprek voeren over al uw tandheelkundige vragen.

Contact opnemen met onze praktijk

Wilt u een afspraak maken bij onze praktijk? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande buttons. Tandartspraktijk Bos en Lommer is open op:

Maandag: 13:00 – 19:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 8:30 – 16:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Onze mondhygiëniste is aanwezig op maandag, donderdagavond en zaterdag.