Onze tandartspraktijk

Wie is tandarts Ben van der Voort?
Tandarts Ben van der Voort (Amsterdam, 8 mei 1959) studeerde in 1984 af als tandheelkundige aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte in verschillende groepspraktijken en begon eind 2009 voor zichzelf in zijn eigen Bos en Lommer. Ben werkt graag met composietvullingen en keramische kronen, met moderne materialen en werkwijzen. Hij is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen en BIG-geregistreerd. In tandartspraktijk Bos en Lommer wordt gewerkt volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. U kunt overigens ook terecht met uw vragen over gedeeltelijke of gehele protheses.

Ben wordt op het gebied van mondhygiëne bijgestaan door de tweelingzusjes Ibtissam en Imane Bensaid. Daarnaast maakt ook tandarts Cees Wevers deel uit van het team.

Spreekt u nog moeilijk Nederlands?
Als Nederlands niet uw moedertaal is, kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Naast alle Europese talen spreken wij ook Arabisch, Turks en Berbers. Hierdoor kunt u in uw eigen moedertaal een verhelderend gesprek voeren over al uw tandheelkundige vragen.

Wilt u patiënt worden bij ons?
Kijk dan verder op onze website en vul het online formulier in. Als u liever eerst een gesprek wilt, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail en per telefoon.