Behandelingen

De tandheelkundige behandelingen bij Tandartspraktijk Bos en Lommer in Amsterdam West worden uitgevoerd door ons team van specialisten. Maak direct een afspraak en kies voor de beste mondzorg. Bij Tandartspraktijk Bos en Lommer bent u verzekerd van:

  • Deskundige tandartsen
  • Ervaren mondhygiënistes
  • Geen wachtlijsten voor nieuwe patiënten
  • Preventie van gebitsproblemen
  • Verhelpen van tand- en kiesproblemen
  • Online een afspraak maken

Controle

We adviseren u om elke 6 maanden een controleafspraak bij de tandarts in te plannen om uw mondzorg op peil te houden. Tandproblemen worden zo direct gezien door de tandarts en u voorkomt langdurige klachten.

Mondhygiëniste

Bij Tandartspraktijk Bos en Lommer kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een mondhygiënist in Amsterdam West. Plan uw afspraak bij onze mondhygiënistes in aansluitend op uw controleafspraak bij de tandarts en voorkom gebitsproblemen.

Vullingen

Een gaatje in uw tand of kies kan zorgen voor pijn in uw mond. Door het plaatsen van vullingen verhelpen we uw gebitsklachten. Deze behandeling is uit te voeren met een plaatselijke verdoving.

Wortelkanaalbehandeling

Een ontsteking aan tand- of kieswortels kan zorgen voor hevige pijn in uw kaak. Met een wortelkanaalbehandeling verwijderen we de ontsteking en zorgen we voor het behoud van uw tand of kies. De behandeling gebeurt altijd onder plaatselijke verdoving.

Kronen en bruggen

Wanneer u last heeft van verkleurde, afgebroken of uitgevallen tanden en kiezen, kunnen kronen of bruggen een uitkomst zijn. Met een kroon of brug herstelt de tandarts uw gebit, waardoor u weer een stralende glimlach heeft.

Implantaten

Het kan zijn dat een of meer van uw tanden of kiezen mist of moet laten verwijderen. Die kiezen of tanden kunnen we vervangen met implantaten en tandprotheses.

Klikgebit

Een klikgebit is een uitgebreide variant van de individuele implantaten en is een volledige prothese van de onder- of bovenkaak. Deze prothese wordt vastgeklikt aan vaste kaakimplantaten.

Tandartspraktijk Bos en Lommer

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam West? Tandartspraktijk Bos en Lommer heeft ruimte voor nieuwe patiënten. Maak een afspraak voor onze tandheelkundige behandelingen via 020 488 83 37 of maak direct een afspraak online. Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Maak dan gebruik van ons inschrijfformulier.